» » Doe Maar - Tijd Genoeg
Doe Maar - Tijd Genoeg mp3 download
Doe Maar - Tijd Genoeg mp3 download
Performer: Doe Maar
Title: Tijd Genoeg
Released: 1996
Style: Ska
Rating: 4.4/5
Format: MP3 FLAC DMF XM APE AIFF VOC AAC RA
FLAC size: 1594 mb | MP3 size: 1784 mb | WMA size: 1266 mb
Genre: Rock / Pop

This song is by Doe Maar and appear. e zeggen: er is haast geen tijdEn hebben daarom altijd haast en spijtDat deze dag niet langer duren wou. Maar voor mij lijkt de dag zo langAlleen zijn maakt me bangEn ik verlang de hele dag naar jou. Want wat ook een ander zegtEr is tijd genoegVoor jou voor mij voor iedereenEn als je wilt dan is elk ogenblik voor jouEn alles wat je vragen zouMaar laat mij dan niet alleen.

Watch the video for Tijd genoeg from Doe Maar's Doe maar de Singles for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Ze zeggen: er is haast geen tijd En hebben daarom altijd haast en spijt Dat deze dag niet langer duren wou. Maar voor mij lijkt de dag zo lang Allee. iscuss these lyrics on MetroLyrics. Spotlight Madonna: 60 Years of the Pop Queen. fm Our Photo Recap Of Electric Forest 2018. Discover Best Songs of 2018 – Part 2. Fest. fm Our Photo Recap Of The Arroyo Seco Weekend 2018.

Doris Day En Andere Stukken Album. Doe Maar - Tijd Genoeg Lyrics. Album: Doris Day En Andere Stukken. ze zeggen: er is haast geen tijd en hebben daarom altijd haast en spijt dat deze dag niet langer duren wou maar voor mij lijkt de dag zo lang alleen zijn maakt me bang en ik verlang de hele dag naar jou want wat ook een ander zegt er is tijd genoeg voor jou, voor mij, voor iedereen en als je wilt dan. is elk ogenblik voor jou en alles wat je vragen zou maar laat mij dan niet alleen. ze zeggen: er is tijd tekort ze zeggen dat het donker wordt ze zeggen: regen regen op je kop maar al zijn de dagen nog zo grauw ik weet het zeker: als jij wou dan verfde jij de wolken blauw. want wat ook een ander.

Doris Day & Andere Stukken.

The song 'Tijd Genoeg' by Doe Maar has a tempo of 119 beats per minute (BPM) on 'Doris Day en andere stukken'. Doris Day en andere stukken.

doet maar gewoon, want dat is al erg genoeg. added a new photo to the album: Gewoon ongewoon.

Tracklist Hide Credits

1 Tijd Genoeg
Written-By – E. Jansz*
3:56
2 Doe Maar Net Alsof
Written-By – H. Vrienten*
4:59

Companies, etc.

  • Published By – Benelux Music
  • Published By – TPP
  • Published By – Smoorverliefd Music

Notes

Taken from the 'Het Afscheidsconcert Live In De Maaspoort 'S-Hertogenbosch' album.

Recorded on 14 april 1984 at the Maaspoort, 's-Hertogenbosch the Netherlands.

Track lenghts stated on disc are different and incorrect

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 8 713423 861050
  • Rights Society: BIEM STEMRA